Lactic Acid 90% Excellent Grade
- Producători ANION COSMETIC SRL
- Cod produs: PH-001/001
- Disponibilitate: În Stoc
INCI: LACTIC ACID
CAS: 50-21-5, 79-33-4
Descriere: Acidul lactic este un alfa-hidroxi acizi (sau AHAs), produs în mod natural, produs prin fermentarea zaharurilor.
Caracteristici fizico-chimice:
- Sinonim: acid 2-hidroxipropanoic.
- Aspect: Lichid limpede.
- Culoare: alb-apă.
- Miros caracteristic.
- Concentrație: 90% (10% apă).
- Valoare pH 0,5. Ușor solubil în apă.
Beneficii:
- Foarte util pentru întinerirea pielii prin încurajarea vărsării celulelor vechi de suprafață.
- Poate reduce aspectul liniilor fine, pigmentare neregulată, pete de vârstă și scade porii mărite.
- Adesea folosit în creme și loțiuni la o concentrație mai mică pentru o exfoliere mai blândă pe bază de acid.
Utilizare:
- Nivelul tipic de utilizare este cuprins între 1-20%.
- Important: nu folosiți acid lactic pur și nediluat; soluția este foarte acidă și poate duce la iritații ale pielii și arsuri ale pielii.
Aplicații:
- Creme, loțiuni, măști, produse de curățare.
- Datorită acidității sale, produsul final trebuie testat pentru un pH sigur.
- PH-ul optim de 3,5-5,0.
- Unele formulari pot suferi modificari, după adăugarea de acid lactic, se vor separa ca urmare a pH-ului scăzut și trebuie stabilizate.
Sursa de materii prime: amidon de porumb și diferite zaharuri
Fabricare: Acidul lactic este produs prin fermentarea bacteriană (diferiți Lactobacili) carbohidrați (zahăr, amidon). Se aplică frecvent zahăr pur, glucoză din amidon, suc de sfeclă crudă.
Testare:
- Testare pe animale: Nu a fost testat pe animale
- OMG: fără OMG, dar nu este certificat
- Vegan: Nu conține niciun compus de origine animala
PASTRARE, AMBALARE, DEPOZITARE
Depozitare: stabilă ~ 1 an, păstrați la rece și protejat de lumină. Doar pentru uz extern. Vă rugăm să rețineți că atunci când utilizați regulat acest ingredient în produsele de îngrijire a pielii, pielea va fi foarte sensibilă și trebuie protejată de soare, purtând protecție solară sau orice altă protecție.