You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cart
  • Coșul este gol!

0771.718.903

Luni- Vineri 9:00-18:00

INCI: OENOTHERA BIENNIS OIL 

CAS: 90028-66-3

Descriere: Uleiul de Primrose este bogat în acizi grași esențiali. Acizii grași primari sunt acidul gamma-linolenic (GLA: C18: 3n-6) și acidul linoleic (acidul linoleic C18: 2n-6). Conținutul de GLA al uleiului de Primrose este de 8-10%. Nivelul de acid linoleic este unul dintre cele mai mari găsite în toate uleiurile.

Recomandat pentru ten uscat, gras sau mixt.


Beneficii:

  • Uleiul are un continut inalt de acizi grasi nesaturati: acid oleic (18%), acid linoleic (11%) si acid erucic (omega-9) (58%), dar si o cantitate mare de vitamina E.
  • Proprietati puternice de hidratare, pielea este hidratata pentru o perioada mai lunga de timp.
  • Îngrijirea părului: adauga strălucire si volum părului.
  • Îngrijirea pielii: bogat în Omega 6 si 9, tocoferol și fitosteroli;
  • Prezintă proprietăți bune de solubilizare și dispersare a filtrelor.

Aplicatii:

  • Utilizare in produsele pentru par.
  • Ajuta la protectia parului, la fel cum o face uleiul mineral sau siliconii.
  • Ofera elasticitate si stralucire parului.
  • Îngrijirea pielii, părului, cosmetice decorative.

Manipularea uleiurilor și a unturilor.

La deschiderea eșantioanelor împingeți în jos capacul atunci când deșurubați. Aveți grijă când deschideți eșantionul.

Prevenirea oxidării

Uleiurile și unturile au o stabilitate scăzută la oxidare. Bazate pe programul nostru de asigurare a calității livrăm uleiuri și unturi de înaltă calitate în ambalaje sigilate.

Vă sfătuim să nu deschideți niciodată ambalajul înainte de utilizare, deoarece acest lucru afectează produsele. 

Iată cinci lucruri pe care le puteți face pentru a evita oxidarea produselor:

1 - Oxigen. Uleiurile și unturile nu ar trebui să fie expuse la aer, prin urmare nu deschideți containerele înainte de utilizare. 

2 - Lumina. Protejați uleiurile și unturile de expunerea la lumină. Depozitați la întuneric, în recipiente opace.

3 - Temperatură. Depozitați uleiuri și unturi într-un mediu rece, de preferință sub 10 grade Celsius.

4 - Umiditatea. Uleiurile și unturile trebuie protejate de umiditate.

5 - Recipient. Evitați utilizarea containerelor de fier, deoarece acestea vor provoca oxidarea.


Ghid rapid de cristalizare a untului:

Când untul se solidifică, trigliceridele încep să formeze cristale. Modul în care aceste cristale sunt formate influențează în mod direct aspectul untului. Acesta este și motivul pentru care un unt poate părea neted și granular în funcție de modul în care este tratat.

Un unt poate părea complet topit la (60C), dar acesta poate conține în continuare cristale. Aceste cristale vor cauza formarea de cristale mari la răcirea untului - acest lucru îi conferă untului un aspect și o senzație de boabe.

Testare:

  • Testare pe animale: Nu a fost testat pe animale
  • OMG: fără OMG, dar nu este certificat
  • Vegan: Nu conține niciun compus de origine animala

PASTRARE, AMBALARE, DEPOZITARE

A se pastra în loc răcoros, ferit de umezeală și lumină directă.

Date de siguranță, precauții în utilizare: a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera, a se respecta dozajul recomandat, a nu se lăsa la îndemâna copiilor; uz extern!


Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul ForCosmetics.ro sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie