You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cart
  • Coșul este gol!

+40 726.644.898

Luni- Vineri 9:00-18:00

Despre noi
ANION COSMETICS SRL

CINE SUNTEM NOI?
Anion Cosmetic SRL, este o firma specializată în distribuția de materii prime și producție de formulare cosmetică. Facilitățile noastre de producție au 614 m2, depozitul de materii prime este de 2000 m2, si avem o echipa profesionista de 10 persoane. Cu o experiență de 5 ani în domeniul noastru, putem oferi servicii complete clienților noștri.

EXPERȚI ÎN CEEA CE FACEM!

Vă putem ajuta să lansați marca dvs. în câțiva pași simpli. Echipa noastră vă va ghida prin proces, pas cu pas. Cu cantități minime mici de comandă de la 1000 bucati pana la capacitatea dorita.
Ne concentrăm pe aplicațiile naturale de îngrijire a pielii și a părului.
Echipa noastră tehnică dezvoltă întotdeauna produse noi și ține pasul cu tendințele pieței. Fabrica noastră modernă produce sub standardul GMP (Good manufacturing practice – Practici Bune de Fabricatie), pentru a asigura calitatea produselor și a serviciilor este așa cum v-ați aștepta.

PRIVATE LABEL (Produse cu etichetă privata).

Procesul de lansare a brandului dvs folosind unul din produsele noastre sau folosind formularea dvs, se face in pasi simpli:

MOQ (Cantitatea minima comandata): 1000 Bucati.
Lead Time: Lansarea produsului in circa 8 saptamani (Intervalul de timp dintre inițierea și finalizarea procesului de fabricatie). Cu toate acestea, acest lucru depinde alegerea si finalizarea designului ambalajului, ceea ce poate dura putin mai mult la primele comenzi.   
Personalizarea produsul cu formularea dvs pentru a fi distictiv pe piata.
Selectarea modului de ambalare dintr-o gama larga de optiuni pe care o punem la dispozitia dvs.
Colaboram cu designer de produs care va pot face rezomandari astfel incat sa ajungeti la tipul de produs/brand droit.
Optional, puteti veni cu designul dvs, sau cu modul de ambalare pe care il doriti, direct la noi.
Veti fi ghidati de la inceput pana la sfarsit de Anion Cosmetic SRL.   

DEPARTAMENTUL DE REGLEMENTARE

Facem acest lucru din 2015 și echipa are o experiență extinsă în industria cosmeticelor de mai bine de 15 ani. Fabrica noastră produce în conformitate cu standardul GMP, iar echipa noastră tehnică internă ne asigură că suntem mereu la curent cu legislația privind produsele cosmetice.

Ne revizuim întotdeauna formulările, procesul de producție și partenerii de ambalare. Cunoaștem industria și continuăm să ne inovam serviciile și facilitățile.
Ne propunem să simplificăm întregul proces, să ne ocupăm de toate problemele de reglementare și de conformitate și să oferim servicii excelente în aprovizionarea ambalajelor și a proiectării.

Suntem bucuroși să oferim produsul în vrac sau să umplem și să etichetăm ambalajul furnizat de client.
Lucrăm cu ingrediente de calitate: ingrediente naturale/sintetice și la un pret competitiv, care sunt obișnuite pe piața de produse cosmetice de astăzi.
Avem evaluator de evaluare a siguranței.

Cu partenerii noștri de laborator, putem oferi teste precum:
- Teste dermatologice: Ecovital Petrescu/Dermatolog
- Caracteristici precum: microbiologie și testul de eficacitate conservantă (PET), (sau Challenge Tests) le putem oferi împreună cu partenerii noștri.

(Chanllenge test: Testul de provocare a produselor cosmetice, cunoscut și sub denumirea de testul de eficacitate conservantă (PET), este o parte importantă a fișierului cu informații despre produs, iar referința la acesta trebuie făcută în raportul de siguranță al produselor cosmetice (CPSR). Conform ISO 29621, fiecare producător de produse cosmetice trebuie să se asigure că produsul, după cum a fost achiziționat, nu conține numărul și tipurile de microorganisme care ar putea afecta calitatea produsului și sănătatea consumatorului, precum și să se asigure că microorganismele introduse în timpul utilizării normale a produsului afectează negativ calitatea sau siguranța produsului. Acesta din urmă poate fi asigurat prin efectuarea testului de provocare a produselor cosmetice.)

LEGISLATIE

Înainte ca un produs cosmetic să poată fi introdus pe piața UE, este necesar să se înregistreze sau să se transmită o „notificare” a produsului în notificarea UE privind produsele cosmetice (CPNP). Aceasta înseamnă că, pentru a vinde produsul dvs. sub propria marcă în UE, „Persoana responsabilă” pentru compania dvs. trebuie să se asigure că detaliile sunt încărcate în CPNP.

SERVICIU DE ÎNCĂRCARE PORTAL

Pentru a face lucrurile mai ușoare, Anion Cosmetic vă poate crea un cont pe CPNP și vă poate notifica orice produs pe care îl achiziționați de la Anion Cosmetic. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți mai multe informații despre aceste servicii.

GHID PAS CU PAS
Alternativ, dacă doriți să vă configurați și să vă gestionați propriul cont pe CPNP, am creat un ghid pas cu pas pentru a vă ajuta să încărcați produsele pe portal. Cele mai multe detalii despre produs de care aveți nevoie se află în documentul rezumat al fișierului cu informații despre produs (PIF) care poate fi găsit în informațiile relevante despre produs.

REGLEMENTARI COSMETICE
Toate produsele cosmetice sunt reglementate la nivel european pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță a consumatorilor.
Principalul cadru de reglementare pentru produsele cosmetice finite vândute pe piața UE este Regulamentul (CE) nr. 1223/2009. Anion Cosmetic SRL are un chimist intern și un reprezentant de asigurare a calității pentru a se asigura că sunt îndeplinite cele mai înalte standarde de calitate.

PERSOANA RESPONSABILA
Este important să rețineți că atunci când vindeți un produs sub marca dvs., este responsabilitatea companiei dvs. să vă asigurați că produsul respectă reglementările UE. Persoana din cadrul companiei dvs. care își asumă această responsabilitate este cunoscută sub numele de Persoana responsabilă.
Pentru mai multe detalii despre CPNP, vă rugăm să vizitați Notificarea UE privind produsele cosmetice.

CERINȚE DE ETICHETARE**
Dacă produsele cosmetice sunt vândute în UE, următoarele informații trebuie incluse pe etichetă sau pe ambalaj;
- Care este produsul.
- Un număr de lot, astfel încât produsul să poată fi identificat. Numărul lotului se bazează pe numărul facturii, prin urmare, acesta va fi furnizat la plasarea comenzii.
- Perioada de după deschidere pentru a indica cât timp poate fi păstrat produsul. Data de expirare nu este necesară, deoarece termenul de valabilitate al tuturor produselor noastre este de 30 de luni.
Container închis: 12 luni PAO
Container deschis (borcan): 6 luni PAO
- Greutatea netă nominală
- Avertismente de siguranță
- Numele și adresa companiei sau a persoanei responsabile sub care se vinde produsul
- O listă de ingrediente (INCI) în ordinea descrescătoare a greutății (ingredientele pentru fiecare produs sunt afișate în acest mod pe rezumatele noastre PIF)
- Țara de origine, pentru produsele importate în UE.

Ingrediente: Datorită diferitelor limbi și termeni utilizați în întreaga UE, există reglementări privind modul în care trebuie afișate anumite tipuri de ingrediente;
- Ingredientele trebuie să urmeze o terminologie standard, astfel încât să existe coerență între diferite mărci și acest lucru este stabilit în Nomenclatura Internațională pentru Ingrediente Cosmetice (INCI).
- „Parfum” poate fi folosit pentru a indica prezența unui parfum
- „Aroma” poate fi folosit pentru a indica prezența unei arome [produse pentru buze]
- Pentru ingredientele care sunt în concentrații mai mici de 1%, acestea pot fi listate în orice ordine după toate celelalte ingrediente
- Dacă se adaugă un parfum, pot exista alergeni asociați cu acestea. Alergenii trebuie indicați în mod clar pe produs. Toți alergenii pot fi găsiți pe fiecare ulei fragant sau ulei esențial aici.
- Se pot folosi nume comune de ex. apă, așa cum este detaliat în Farmacopeea Europeană, dar nu sunt necesare

Echipamente din fabrica noastră:
Mașină automată de umplere cu senzor (Pentru umplerea cremei în buncărul mașinii de umplere)
Mașină semi-automată de umplere a cremei 5-150 ml.
Mașină de etanșare semi-automată a tuburilor
Rezervoare de depozitare: 200 L- 316 L / 1000L
Vas de amestecare: 200L Emulsifiant sub vid cu rezervoare de apă și ulei
Mașină de amestecat cu încălzitor de abur de 1000L (cu generator de abur 45KW și conducte și supape de abur) SUA Motor ABB, Germania.
Mașină de curățat Generator de abur / CIP:
Mașină de umplut - cu 4 capete de dozare.