You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cart
  • Coșul este gol!

0771.718.903

Luni- Vineri 9:00-18:00

INCI: GLYCERIN, AQUA, CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.     

CAS:  56-81-5, 7732-18-5, 89998-01-6, 77-92-9, 532-32-1, 24634-61-5. 

Denumire știinţifică: Cucumis sativus. 

Descriere: Castravetele aparţine familiei cucurbitaceelor. Extract. 100% natural.

Substanţe active importante: vitaminele A, B și C, săruri de calciu, fier, fosfor, potasiu, azotaţi, caroten, mucilagii, sulf, siliciu. 


Aplicatii.

  • In remedierea unor afecţiuni dermatologice, de pildă în cazul tenurilor afectate de alte preparate cosmetice sau de poluare și stres, în inflamaţii diverse ale pielii, în pecingini, în combaterea ridurilor,  preparatele și extractele de castravete contribuie la fortificarea părului și a unghiilor. 
  • Castravetele are proprietăţi depurative recunoscute, fiind utilizat atât intern, cât și extern, ca agent de curăţire, de detoxifiere.

Teste:

  • Testare pe animale: Nu a fost testat pe animale.
  • OMG: fără OMG (nu conține componente modificate genetic).
  • Vegan: Nu conține componente derivate de animale.

PASTRARE, AMBALARE, DEPOZITARE

A se pastra în loc răcoros, ferit de umezeală și lumină directă.

Date de siguranță, precauții în utilizare: a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera, a se respecta dozajul recomandat, a nu se lăsa la îndemâna copiilor; uz extern!


Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul ForCosmetics.ro sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie