You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Cart
 • Coșul este gol!

0771.718.903

Luni- Vineri 9:00-18:00

INCI: PARFUM,  

CAS: Nu se aplică.

Descriere: amestec de componente naturale și sintetice de înaltă calitate.

Caracteristici: Solubil In ulei. 

Dozaj: 7.99% - 39%, restricționat  39% (= nivel maxim pentru aplicarea produsului pe piele), miscibil cu alte parfumuri, potențial de decolorare a produsului final (dependent de ingredientele cosmetice utilizate), insolubil în apă.


Aplicații:

 • tot felul de produse de îngrijire personală (de ex. Creme, loțiuni, produse de curățat, șampoane, geluri de duș, balsamuri).
 • Doar pentru uz extern.

Țara de origine: Italia

Sursa materiei prime: Componentele specifice reprezinta secret comercial.

Fabricare: Procesul de fabricație este detinut de producător ca secret comercial.


Dozaje conform IFRA:
1Jucării pentru copii Produse de buze de toate tipurile (rujuri solide și lichide, balsamuri, limpede sau colorate, ceară de buze etc.)
0%
2.

Produse deodorante și antiperspirante de toate tipurile, inclusiv orice produs cu utilizare prevăzută sau rezonabil previzibilă pe axilă sau etichetat ca atare (pompă, spray, stick, roll-on, sub braț, deo-colonia și spray pentru caroserie, aerosol spray etc. ).Bratari parfumate. Stripuri de pori pentru nas.

7.9%
3.AProdusele hidroalcoolice aplicate pe pielea rasa recent (de exemplu EDT) includ produsele după bărbierit.
39%
3.BProduse Hidroalcoolice aplicate pe pielea bărbierită recentă (de exemplu, gama de parfumuri fine)
39%
3.CProduse pentru ochi de toate tipurile (umbre pentru ochi, rimel, eyeliner, machiaj pentru ochi, măști pentru ochi, perne pentru ochi, etc.), inclusiv îngrijirea ochilor. Creme faciale pentru barbati si balsamuri. Creme pentru bebeluși, Loțiuni, Uleiuri. Vopsea corporală pentru copii.
39%
3.DTampoane 
39%
4.AProduse hidroalcoolice aplicate pe piele (include pe bază de apă, pe bază de alcool și hidroalcoolici precum colonia, eau de colonie, eau de parfum sau parfum EDT). Ingrediente pentru truse de parfumuri. Benzi de parfum pentru produse hidroalcoolice.Alte produse din hârtie care nu sunt menționate în altă parte pentru care expunerea pielii este doar incidentală (de exemplu, țesuturi de curățare a ochelarilor).
39%
4.BProduse hidroalcoolice aplicate pe piele (ex. Parfum fin).
39%
4.CAjutor pentru coafura și spray-uri de toate tipurile (pompe, spray-uri cu aerosoli, etc.).Deodorant pentru păr.Creme de corp, uleiuri, loțiuni de toate tipurile (cu excepția cremelor pentru bebeluși, loțiuni, uleiuri).Pulverizații corporale (inclusiv BODY MIST) fără o utilizare intenționată sau rezonabil previzibilă pe axile. Compuși parfumati pentru truse cosmetice.Produse pentru îngrijirea picioarelor Vopsea corporală (cu excepția celor pentru copii).
39%
4.DParfumuri solide, Creme parfumante.

39%


5.Creme faciale pentru femei / machiaj facial (exluding cream cream). Șervețele sau țesuturi răcoritoare pentru față, gât, mâini, corp. Măști faciale. Cremă de mâini Pudră și talc pentru copii. Tratamente chimice pentru păr permanente și alte produse chimice pentru păr (de exemplu, relaxante), dar nu și vopsele pentru păr. Șampon uscat sau șampon fără apă. Dezinfectante de mână.
39%
6.Apa de gura, inclusiv spray-uri de dinți. Pasta de dinți.
0%
7.AȘervețele intime Șervețele pentru bebeluși.
15%
7.BRepelant de insecte (destinat a se aplica pe piele).


15%

8.ADemachiant de toate tipurile (inclusiv cele pentru curățarea feței). Ingrijirea unghiilor. Coafura ajută la non-spray de toate tipurile (mousse, geluri, balsamuri de păstrare etc.). Toate pulberile și talcurile (cu excepția pudrelor și a talcurilor pentru copii).
 35%
8.BVopsele pentru par
 35%
9.A
Săpun lichid, săpun de bar (săpun de toaletă). Toate depilatoarele, inclusiv ceara pentru epilarea mecanică. Balsam (clătire). Șampoane de toate tipurile (inclusiv șampoane pentru copii). Produse de curățare a feței de toate tipurile (geluri, scrub-uri etc.) Creme de bărbierit de toate tipurile (stick, geluri, spume etc.). produse de curatare a corpului de toate tipurile (inclusiv pentru bebeluși) și geluri de duș de toate tipurile: Geluri de baie, spume, mousse, săruri, uleiuri și alte produse adăugate în apa de baie.
39%
9.BTampoane de igienă feminină. Hârtie igienica.
39%
9.C
Aerosoli (inclusiv spray-urile de parfum și spray-urile pentru pompa de răcire cu aer, dar care nu includ deodorante / antipersipranți, spray-uri pentru coafarea și spray-uri pentru animale). Prosoape de hârtie, șervețele și țesuturi faciale. Măști de față parfumate (nu sunt destinate utilizării ca dispozitiv medical).
39%
10.A
Alte produse de curățare a gospodăriei (produse de curățat țesături, produse de curățare a suprafețelor moi, produse de curățat covoare etc.). Truse de curățare uscată. Produse de curatare la mașini de spălat,  detergenți de toate tipurile (lichide, pulberi, tablete etc.), inclusiv soluții de înălbitor și concentrate. Detergent de spălat vase, inclusiv concentrate. Curățători de suprafață duri de toate tipurile (curățători pentru baie și bucătărie, lustruirea mobilierului etc.). Șampon pentru animale de companie. Balsamuri de toate tipurile, inclusiv foi de înmuiat. Mănuși parfumate, șosete, colanți cu hidratant.
39%
10.BScutece. Șervețele de toaletă.
 39%
11Toate  produsele care nu intra in contact direct cu pielea.
 100%

PASTRARE, AMBALARE, DEPOZITARE.

Mod de păstrare: în recipient închis etanș, ferit de lumină și căldură.

Date de siguranță, precauții în utilizare:

 • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
 • a nu se inghiti.
 • a nu se păstra la îndemâna copiilor.
 • a nu se utiliza pur pe piele.
 • a se evita contactul cu ochii.
 • uz cosmetic.

Teste:

 • Testare pe animale: Nu a fost testat pe animale.
 • OMG: fără OMG (nu conține componente derivate din plante).
 • Vegan: Nu conține componente derivate de animale.


Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul ForCosmetics.ro sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie