You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cart
  • Coșul este gol!

0771.718.903

Luni- Vineri 9:00-18:00

Recomandata pentru suprafete dure, cu actiune rapida, ideala pentru utilizari frecvente.

 

Pentru dezinfecția suprafețelor stergeți suprafața infectată cu o lavetă înmuiată în soluție dezinfectantă sau pulverizați soluția dezinfectantă cu ajutorul unei pompe cu presiune peste suprafața contaminată și apoi ștergeți cu o lavetă. Se utilizeaza ca atare, nediluat. Inainte de utilizare, asigurati-va ca suprafetele care urmeaza a fi dezinfectate sunt curate (curatate cu detergent si apa).

 

TIP DE PRODUS BIOCID 

GRUPA PRINCIPALA 1: Dezinfectante și produse biocide.

Tip de produs conform BPR: 

TP2 – Dezinfectante și algicide care nu sunt destinate aplicării directe la oameni sau animale. Produsele din această categorie sunt utilizate pentru dezinfectarea suprafețelor, materialelor, echipamentelor și mobilierului.

 

DOMENIUL DE APLICARE

Dezinfectante pentru spaţii private şi zone de sănătate publică şi alte produse biocide. Produsele utilizate pentru dezinfecţia aerului, a suprafeţelor, materialelor, echipamentului şi mobilierului care nu sunt utilizate pentru contact direct cu produse alimentare şi furaje în zone private, publice şi industriale, inclusiv spitale, precum şi produse utilizate ca algicide. Domeniile de utilizare includ, printre altele, bazine de înot, acvarii, ape de îmbăiere şi alte ape; sisteme de aer condiţionat; pereţii şi podelele din spaţiile destinate îngrijirii sănătăţii sau alte instituţii; toalete chimice, ape reziduale, deşeuri spitaliceşti, sol sau alte sub-straturi (pe terenurile de joacă).

 

COMPOZITIE CHIMICA LA 100 G PRODUS:

SUBSTANTA ACTIVA: ETHANOL (CAS:64-17-5, EC number: 200-578-6), concentratie in unitati metrice - 63 % (m/m), DIDECYLDIMETHYLAMMONIUM CHLORIDE (CAS: 7173-51-5 CE: 230-525-2), concentratie in unitati metrice 0,1%.

 

ALTE INGREDIENTE: Apa, Colorant.

Cu actiune dovedita in urma testelor efectuate pe produsele fabricate cu aceaste solutii dezinfectante.


KRISTAL CLEAN/SOLUTIE PENTRU SUPRAFTETE PE BAZA DE ALCOOL CU SPECTRU LARG DE UTILIZARE COD PRODUS DSKC-1/TP2

ACTIVITATE BIOCIDA

STANDARD

CONDITII DE TESTARE

ORGANISM TESTAT

CONCENTRATIE

TIMP DE CONTACT

Bactericida

SR-EN 1276:2010/ AC:2010

Conditii de murdarie


Escherichia coli ATCC 10536

Staphylococcus aures ATCC 6538

Enterococcus hirae ATCC 10541

Pseudomonas aeruginosa ATCC 15442

3 g/L


5 MINUTE

Fungicida

PN-EN 1650:2008+ A1:2013-08

Candida albicans ATCC 10231         Aspergillus brasiliensis ATCC 16404

3 g/L

15 MINUTE

 

SR EN 1276:2010 - Antiseptice şi dezinfectante chimice. Testarea cantitativă a suspensiei pentru evaluarea activităţii bactericide a antisepticelor şi dezinfectantelor chimice utilizate în domeniul agro-alimentar, industrial, casnic şi în colectivităţi. Metodă de testare şi prescripţii (fază 2, etapă 1)

 

PN-EN 1650: 2013 - Dezinfectanți chimici și antiseptice - Test de suspensie cantitativă pentru evaluarea activității fungicide sau yeasticide a dezinfectanților chimici și a antisepticelor utilizate în zonele alimentare, industriale, domestice și instituționale - Metoda de testare și cerințe (faza 2, pasul 1)

 

MOD DE AMBALARE: 750 ml, 4 litri

ARIA DE APLICARE: Dezinfectia suprafetelor.

CATEGORIA DE UTILIZATORI: Industriali, populație.

FORMA DE CONDITIONARE: Lichid gata de utilizare.


EFICACITATE

METODA DE APLICARE

UTILIZARE

CONCENTRATIE

TIMP DE ACTIUNE

Bactericida

Prin stergere           Pulverizare/Dispersie

Dezinfectia Suprafetelor

Nediluat

5 Minute

Fungicida/Levuricida

15 MinuteMOD DE UTILIZARE: Pentru dezinfecția suprafețelor stergeți suprafața infectată cu o lavetă înmuiată în soluție dezinfectantă sau pulverizați soluția dezinfectantă cu ajutorul unei pompe cu presiune peste suprafața contaminată și apoi ștergeți cu o lavetă. Se utilizeaza ca atare, nediluat. Inainte de utilizare, asigurati-va ca suprafetele care urmeaza a fi dezinfectate sunt curate (curatate cu detergent si apa).


CONDITII DE PASTRARE:

Depozitarea produsului se face in spatii bine ventilate, uscate, curate la temperaturi cuprinse intre 5-25oC, ferite de surse de caldura si de razele solare, in ambalajul original.

Cuvant de avertizare: Pericol!


Fraze de pericol (H)

H225 Lichid si vapori foarte inflamabili.

H319 Provoaca o iritare grava a ochilor.


Fraze de precautie (P):

P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

P210 A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. Fumatul interzis.

P233 A Păstrați recipientul închis etanș.

P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați să clătiți.

P403+P235 A se depozita într-un spațiu bine ventilat. A se păstra la rece.

P501 Aruncați conținutul/recipientul in conformitate cu reglementarile locale/regionale/nationale/internationale.


Testare:

  • Testare pe animale: Nu a fost testat pe animale
  • OMG: fără OMG, dar nu este certificat
  • Vegan: Nu conține niciun compus de origine animala

PASTRARE, AMBALARE, DEPOZITARE

A se pastra în loc răcoros, ferit de umezeală și lumină directă.

Date de siguranță, precauții în utilizare: a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera, a se respecta dozajul recomandat, a nu se lăsa la îndemâna copiilor; uz extern!

Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul ForCosmetics.ro sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Solutie dezinfectanta suprafete. Zona Institutionala.