You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cart
  • Coșul este gol!

0771.718.903

Luni- Vineri 9:00-18:00

Dezinfectant pe baza de saruri cuaternare de amoniu, spectru larg de actiune cu parfum delicat de Pin. Fara Alcool, aldehide, fenoli. Actiune rapida.

 

TIP DE PRODUS BIOCID

GRUPA PRINCIPALA 1: Dezinfectante și produse biocide.

Tip de produs conform BPR: TP2 – Dezinfectante și algicide care nu sunt destinate aplicării directe la oameni sau animale. Produsele din această categorie sunt utilizate pentru dezinfectarea suprafețelor, materialelor, echipamentelor și mobilierului.

 

DOMENIUL DE APLICARE: Dezinfectante și algicide care nu sunt destinate aplicării directe la oameni sau animale. Este un produs biocid gata de utilizare, care asigura o curatare si o dezinfectie eficienta. Recomandat utilizatorilor industriali, profesionali si casnici pentru dezinfectia suprafetelor, pardoselilor, obiectelor sanitare ceramice, vaselor de toaleta, chiuvetelor, materialelor si echipamentelor, mobilierului, bazine de înot, acvarii, ape de îmbăiere şi alte ape; sisteme de aer condiţionat; pereţii şi podelele din spaţiile destinate îngrijirii sănătăţii sau alte instituţii; toalete chimice, ape reziduale, sol sau alte sub-straturi (pe terenurile de joacă), (ce nu vin in contact direct cu alimentele). Produsul se poate aplica pe orice tip de material: ciment, mozaic, linoleum, gresie, lemn lustruit, faianță, ceramică, porțelan, sticlărie de laborator, plexiglas sau acrilice, cauciuc, metal, fibră optică, etc.. Produsul utilizat nu este coroziv. Este indicat a se evita contactul produsului cu alte produse.

 

COMPOZITIE CHIMICA LA 100 G PRODUS:

SUBSTANTA ACTIVA: DIDECYLDIMETHYLAMMONIUM CHLORIDE (CAS: 7173-51-5 CE: 230-525-2), concentratie in unitati metrice 0,5%.

 

ALTE INGREDIENTE: APA, DIPROPILEN GLICOL MONOMETIL ETER, ALCOOL GRAS ETOXILAT C12-14, POLISORBATE 20, PARFUM, C.I. 16255, 19140, 28440, 42051.

 

Cu actiune dovedita in urma testelor efectuate pe produsele fabricate cu aceaste solutii dezinfectante.

Activitate biocida conform standard testat:


ACTIVITATE BIOCIDA

STANDARD

CONDITII DE TESTARE

ORGANISM TESTAT

CONCENTRATIE

TIMP DE CONTACT

Bactericida

SR-EN 1276:2010/ AC:2010

Mediu Murdar

Escherichia coli ATCC 10536

Staphylococcus aures ATCC 6538

Enterococcus hirae ATCC 10541

Pseudomonas aeruginosa ATCC 15442

50%, 80% (3g/L bovine albumin)

5 min

Fungicida

PN-EN 1650:2008+ A1:2013-08

Mediu Murdar

Candida albicans ATCC 10231

Aspergillus brasiliensis ATCC 16404.

50%, 80% (3g/L bovine albumin)

15 min

Bactericida

SR EN 13697:2015

Mediu Murdar

Escherichia coli ATCC 10536 Staphylococcus aures ATCC 6538

Enterococcus hirae ATCC 10541

Pseudomonas aeruginosa ATCC 15442

Produs nediluat (3g/L bovine albumin)

5 min

Fungicida

Candida albicans ATCC 10231

Aspergillus brasiliensis ATCC 16404.

Produs nediluat (3g/L bovine albumin)

15 min

SR EN 1276:2010 - Antiseptice şi dezinfectante chimice. Testarea cantitativă a suspensiei pentru evaluarea activităţii bactericide a antisepticelor şi dezinfectantelor chimice utilizate în domeniul agro-alimentar, industrial, casnic şi în colectivităţi. Metodă de testare şi prescripţii (fază 2, etapă 1)

 

PN-EN 1650: 2013 - Dezinfectanți chimici și antiseptice - Test de suspensie cantitativă pentru evaluarea activității fungicide sau yeasticide a dezinfectanților chimici și a antisepticelor utilizate în zonele alimentare, industriale, domestice și instituționale - Metoda de testare și cerințe (faza 2, pasul 1)

 

PN-EN 13697:2015 - Antiseptice şi dezinfectante chimice. Încercarea cantitativă a suprafeţei neporoase pentru evaluarea activităţii bactericide şi/sau fungicide a dezinfectantelor chimice utilizate în domeniul alimentar, industrial, casnic şi în colectivităţi.

Metodă de încercare fără acţiune mecanică şi cerinţe (fază 2, etapă 2)

 

MOD DE AMBALARE: 750 ml, 4 litri

ARIA DE APLICARE: Dezinfectia suprafetelor.

CATEGORIA DE UTILIZATORI:  Profesionali, industriali, populație.

FORMA DE CONDITIONARE: Lichid gata de utilizare. 


KRISTAL CLEAN/SOLUTIE PENTRU SUPRAFTETE CU SPECTRU LARG DE UTILIZARE/COD PRODUS DSKC-2

EFICACITATE

METODA DE APLICARE

UTILIZARE

CONCENTRATIE

TIMP ACTIUNE 

Bactericida

Prin Stergere      Pulverizare- Dispersie

Dezinfectia suprafetelor 

Nediluat

5 Minute

Fungicida

15 Minute


MOD DE UTILIZARE: Pentru dezinfecția suprafețelor stergeți suprafața infectată cu o lavetă înmuiată în soluție dezinfectantă sau pulverizați soluția dezinfectantă cu ajutorul unei pompe cu presiune peste suprafața contaminată și apoi ștergeți cu o lavetă. Se utilizeaza ca atare, nediluat. Inainte de utilizare, asigurati-va ca suprafetele care urmeaza a fi dezinfectate sunt curate (curatate cu detergent si apa).


CONDITII DE PASTRARE, DEPOZITARE, SI ELIMINARE FINALA: Depozitarea produsului se face in spatii bine ventilate, uscate, curate la temperaturi cuprinse intre 5-25oC, ferite de surse de caldura si de razele solare, in ambalajul original. In cazul pierderilor accidentale ale produsului.

Cuvant avertizare: Atentie!

Fraze de pericol (H)
H319 Provoaca o iritare grava a ochilor. 

Fraze de precautie (P):
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
P301+P310+ P312 ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: Sunați la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic, dacă nu vă simțiți bine.
P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați să clătiți.
P313+P332 În caz de iritare a pielii: Consultați medicul.
P501 Eliminati continutul/recipientul in conformitate cu reglementarile aplicabile. 

Testare:

  • Testare pe animale: Nu a fost testat pe animale
  • OMG: fără OMG, dar nu este certificat
  • Vegan: Nu conține niciun compus de origine animala


PASTRARE, AMBALARE, DEPOZITARE

A se pastra în loc răcoros, ferit de umezeală și lumină directă.

Date de siguranță, precauții în utilizare: a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera, a se respecta dozajul recomandat, a nu se lăsa la îndemâna copiilor; uz extern!

Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul ForCosmetics.ro sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic. 


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Solutie dezinfectanta suprafete Pin. Zona Institutionala.