You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cart
  • Coșul este gol!

Uleiuri Esentiale /Hidrolate

Uleiuri Esentiale /Hidrolate

Uleiurile esentiale - tot ce-i mai bun din plante! Pure si Naturale!


Un ulei esential este un lichid hidrofob concentrat continând compusi volatili de aromă din plante. Uleiurile esentiale sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de uleiuri volatile, uleiuri eterice sau pur și simplu ca „ulei de” planta din care au fost extrase.

De obicei sunt lichide uleioase (unele sunt solide la temperatura camerei) dar se lichefiaza in scurt timp daca sticluta este tinuta in apa calda sau in mana, cu miros specific, incolore sau colorate, nemiscibile cu apa, dar miscibile cu solventii organici si uleiurile vegetale. Au o densitate mai mica decat a apei.

Datorita compozitiei chimice extrem de complexe, au efecte terapeutice foarte diferite, uneori acelasi ulei avand efecte opuse pentru suferinte diferite.

Un amestec de 2 uleiuri sau mai multe uleiuri au un efect mai mare decat o simpla insumare a efectelor fiecarui ulei luat in parte. 


Hidrolații – cea mai blândă formă de aromaterapie. Produse fara conservanti, 100% pure!

O mulțime de uleiuri esențiale sunt obținute prin distilarea plantelor. Din procesul de distilare rezultă două produse: uleiul esențial și hidrolatul.

Hidrolatul este apa rezultată după procesul de extragere a unui ulei esențial prin distilare cu apă sau cu abur. Această apă aromatică conține însăși esența a tot ceea ce a fost conținut de planta în creștere.


Available Options

INCI:  Bambusa Vulgaris (Bambus) Extract.Nr. CAS:91771-33-4 Principii Active: Silica, Feno..
15,00 LEI
INCI:  Bambusa Vulgaris (Bambus) Extract.Nr. CAS:91771-33-4 Principii Active: Silica, Feno..

15,00 LEI

Available Options

INCI: POLYGLYCERYL-3 CAPRATECAS: 133654-02-1Descriere: Co-Surfactant Bland, Stabilizator spuma, Stab..
28,00 LEI
INCI: POLYGLYCERYL-3 CAPRATECAS: 133654-02-1Descriere: Co-Surfactant Bland, Stabilizator spuma, Stab..

28,00 LEI

Available Options

INCI: CITRUS BERGAMIA PEEL OIL EXPRESSED CAS: 8007-75-8 / 68648-33-9.        &n..
25,00 LEI
INCI: CITRUS BERGAMIA PEEL OIL EXPRESSED CAS: 8007-75-8 / 68648-33-9.        &n..

25,00 LEI

Available Options

INCI: PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL,  CAS: 8016-20-4.  Descriere: Ulei esențial obținu..
17,00 LEI
INCI: PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL,  CAS: 8016-20-4.  Descriere: Ulei esențial obținu..

17,00 LEI

Available Options

INCI: CITRUS PARADISI PEEL OIL,   CAS: 8016-20-4.    Descriere: Ulei esențial obțin..
19,50 LEI
INCI: CITRUS PARADISI PEEL OIL,   CAS: 8016-20-4.    Descriere: Ulei esențial obțin..

19,50 LEI

Available Options

INCI: LITSEA CUBEBA FRUIT OILCAS: 68855-99-2.Dozaj: 0,5-2%Descriere: Uleiul de fructe Litsea Cubeba ..
10,50 LEI
INCI: LITSEA CUBEBA FRUIT OILCAS: 68855-99-2.Dozaj: 0,5-2%Descriere: Uleiul de fructe Litsea Cubeba ..

10,50 LEI

Available Options

INCI: CITRUS LIMON PEEL OILCAS: 84929-31-7Dozaj: 0,5-2%Descriere: Ulei obținut prin presarea la rece..
10,50 LEI
INCI: CITRUS LIMON PEEL OILCAS: 84929-31-7Dozaj: 0,5-2%Descriere: Ulei obținut prin presarea la rece..

10,50 LEI

Available Options

INCI: CYMBOPOGON FLEXUOSUS OILCAS: 91844-92-7.  Dozaj: 0,5-2%Descriere: Uleiul se obtine prin d..
10,50 LEI
INCI: CYMBOPOGON FLEXUOSUS OILCAS: 91844-92-7.  Dozaj: 0,5-2%Descriere: Uleiul se obtine prin d..

10,50 LEI

Available Options

INCI: LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OILCAS: 8008-26-2.  Dozaj: 0,5-2%Descriere: Uleiul se obtine prin ..
27,00 LEI
INCI: LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OILCAS: 8008-26-2.  Dozaj: 0,5-2%Descriere: Uleiul se obtine prin ..

27,00 LEI

Available Options

INCI: CITRUS AURANTIFOLIA OILCAS: 8008-26-2.  Dozaj: 0,5-2%Descriere: Ulei obținut prin distila..
11,50 LEI
INCI: CITRUS AURANTIFOLIA OILCAS: 8008-26-2.  Dozaj: 0,5-2%Descriere: Ulei obținut prin distila..

11,50 LEI

Available Options

INCI: MENTHA ARVENSIS PIPERASCENS HERB OIL CAS: 68917-18-0Dozaj: 0,5-2%Descriere: Ulei esențial..
10,50 LEI
INCI: MENTHA ARVENSIS PIPERASCENS HERB OIL CAS: 68917-18-0Dozaj: 0,5-2%Descriere: Ulei esențial..

10,50 LEI

Available Options

INCI: CYMBOPOGON FLEXUOSUS OILCAS: 91844-92-7.  * ingrediente din agricultură organică, ingredi..
18,00 LEI
INCI: CYMBOPOGON FLEXUOSUS OILCAS: 91844-92-7.  * ingrediente din agricultură organică, ingredi..

18,00 LEI

Available Options

INCI: CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL,  CAS: 8008-57-9.  Descriere: Ulei esențial extras ..
10,00 LEI
INCI: CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL,  CAS: 8008-57-9.  Descriere: Ulei esențial extras ..

10,00 LEI

Available Options

INCI: POGOSTEMON CABLIN LEAF OILCAS: 8014-09-3 / 84238-39-1Dozaj: 0,5-2%Descriere: Ulei obținut prin..
13,50 LEI
INCI: POGOSTEMON CABLIN LEAF OILCAS: 8014-09-3 / 84238-39-1Dozaj: 0,5-2%Descriere: Ulei obținut prin..

13,50 LEI

Available Options

INCI: MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF EXTRACT CAS: 85085-48-9. Descriere: Ulei esent..
16,50 LEI
INCI: MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF EXTRACT CAS: 85085-48-9. Descriere: Ulei esent..

16,50 LEI